احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

عدم تناسب نرخ غذا در رستوران و آشپزخانه‌ها با قیمت گوشت | نرخ‌ها حداقل باید ۱۰ درصد دیگر افزایش یابد

  • کد خبر: ۱۶۲۵۲۴
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۸
عدم تناسب نرخ غذا در رستوران و آشپزخانه‌ها با قیمت گوشت | نرخ‌ها حداقل باید ۱۰ درصد دیگر افزایش یابد
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: افزایش قیمت نرخ غذا‌های گوشتی در رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها با قیمت گوشت تناسبی ندارد و باید نرخ غذا‌های گوشتی مجددا افزایش پیدا کند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه مشهد | شهرآرانیوز، حسن امیریان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص افزایش احتمالی غذا‌های کبابی و گوشتی عنوان کرد: در برج ۹ و ۱۰ در سال گذشته تقاضای افزایش نرخ ۳۹ درصدی کرده بودیم، اما آنقدر برای افزایش قیمت معطل کردند که با تعطیلات نوروز مواجه شدیم، از همین رو سازمان صمت توافق کرد که خورشتی‌جات ۱۲ درصد، کباب ۲۰ درصد و ماهیچه، گوشت و شیشلیک ۲۵ درصد افزایش داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان صمت در همان موقع اعلام کرد که اگر توافقی برای افزایش قیمت‌ها صورت نگیرد، افزایش قیمت‌ها را به پس از ماه رمضان اعمال خواهد کرد، از همین رو توافق کردیم پایین‌تر از نرخ پیشنهادی خود افزایش قیمت داشته باشیم.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه هدف ما گرانی است و قصد گران فروشی نداریم، گفت: وقتی گوشت ۲۰۰ هزار تومان گران می‌شود که دیگر نمی‌توانیم گوشت را با همان قیمت قبلی عرضه کنیم. زمانی که سازمان صمت نرخ ما را تعیین کرد، گوشت کیلویی ۲۰۰ هزار تومان قیمت داشت، اما در ایام عید به ۳۸۰ هزار تومان رسید که باعث ضرر زیاد اصناف این حوزه شد، از همین رو اعلام کردند که با موافقت ۲۵ درصدی گوشت و ماهیچه و ۲۰ درصدی کباب و ۱۲ درصدی قیمه موافقت می‌کنند.

امیریان تصریح کرد: باز هم با شرایط سازمان صمت مشروط بر اینکه پس از ماه رمضان اجازه افزایش قیمت داشته باشیم، کمتر از مقداری که پیشنهاد داده بودیم قیمت‌ها را افزایش دادیم.

وی یادآور شد: در میزان افزایش قیمتی که سازمان صمت به ما ابلاغ و اعلام کرد دستمزد کارگر مدنظر گرفته نشده بود. دستمزد کارگر از ابتدای سال ۲۷ درصد بالاتر رفته، از همین رو تقاضا کردیم که افزایش قیمتی که در آذر ماه سال گذشته پیشنهاد داده بودیم را اعمال کنند. در حال حاضر سازمان صمت به ما جوابی نداده است. از سوی دیگر سازمان صمت گوشت قرمز، گوسفند، گوساله و مرغ را نمی‌تواند کنترل کند و از این طرف به ما فشار می‌آورند تا افزایش قیمتی نداشته باشیم، در حالی که ما گوشت را حدود ۱۰۰ درصد گران‌تر می‌خریم و قصد گران فروشی نداریم.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد افزود: متاسفانه با گذشت ۲ هفته از پایان ماه رمضان، سازمان صمت هنوز هیچ برنامه‌ای برای افزایش مصوب قیمت گوشت در اصناف نداشته است.

امیریان خاطرنشان کرد: نسبت به نرخ کنونی باید ۱۰ تا ۱۴ درصد باید افزایش پیدا کند، اما این افزایش قیمت هیچ تناسبی با افزایش قیمت گوشت ندارد. آن موقع که نرخ‌ها را تعیین کردیم، قیمت گوشت مرغ ۵۹ هزار تومان بود، اما در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به صورت مصوب ۷۳ هزار تومان عرضه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->